O nama

Nastanak

Echo Seven | E7 – bosanskohercegovački zrakoplovni portal je osnovan 19.10.2020. godine kao ideja da se informacije i novosti iz zrakoplovstva u BiH objavljuju na jednom mjestu. Većina vas, pogotovo zaljubljenika u avijaciju, sigurno već zna značenje naziva naše stranice. Ipak, za sve vas koji niste sigurni, naziv naše stranice predstavlja državnu oznaku i početak registracije svih zrakoplova u BiH, ”E7-”.

Ciljevi i vizija

Echo Seven je bosanskohercegovački zrakoplovni portal i kao takav ima za primarni cilj pisanje, prenos, analizu informacija i novosti iz zrakoplovstva u Bosni i Hercegovini, te promociju zrakoplovstva i uvid u razvijanje zrakoplovstva u našoj državi. Sekundardni cilj predstavlja prenošenje informacija iz svijeta zrakoplovstva od stranih aviokompanija, proizvođača zrakoplova, regulatornih tijela i slično.

Tim

Tim E7 portala je sastavljen od sedam članova iz raznih oblasti zrakoplovstva u BiH. Koristeći naše iskustvo iz zrakoplovstva trudit ćemo se da vijesti koje objavljujemo prikazuju stručno, stvarno i činjenično stanje. Naravno, mi po struci nismo novinari, ali ćemo se potruditi da članke koje objavljujemo mogu razumijeti svi. Od iskusnih osoba iz zrakoplovstva do onih koji bi se samo željeli informisati o novostima iz zrakoplovstva u Bosni i Hercegovini i regionu.